• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
سه شنبه 12 شهریور 1398
کد مطلب : 76511
+
-

آغاز طرح نظارتی سلامت محرم  در استان

طرح نظارتی سلامت محیطی و غذایی ماه محرم در استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش ایرنا، مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی با اعلام این خبر اضافه کرد: این طرح با حضور ۶۵ بازرس بهداشت محیط استان مرکزی اجرا شده و تیم‌های نظارت سلامت در مدت ۲ ماه با سرکشی به اماکن عمومی، مساجد، هیأت‌های مذهبی، مرکز عرضه نذورات و کانون‌های توزیع مواد غذایی روند تهیه و توزیع نذورات را پایش و نظارت می‌کنند.

«حسن مهرعلی» افزود: ارزیابی سلامت آب آشامیدنی و غذاهای تهیه شده در قالب نذری سرفصل اصلی در اجرای این طرح است.

وی بیان کرد: کانون‌های تهیه نذورات باید از مصرف هرگونه رنگ و طعم دهنده شیمیایی به شربت‌های نذری پرهیز کنند و استفاده از لیوان‌های یک‌بار مصرف کاغذی و سلولزی برای توزیع نذورات ضروری است.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی اضافه کرد: تیم‌های نظارتی سلامت محرم با رفتارهای غیربهداشتی نظیر تردد داخل سفره هنگام توزیع غذا، به‌کارگیری افراد متفرقه در فرایند پخت و توزیع نذری، استفاده از نمک تصفیه نشده و روغن‌های نامطلوب، مصرف یخ غیربهداشتی و کشتار حیوانات در خیابان و پخش خونابه در محیط برخورد می‌کنند و متخلفان مواخذه می‌شوند.

مهرعلی بیان کرد: کنترل فرایند پاک‌سازی سبزی و سالاد مصرفی در نذری به صورت انگل‌زدایی و گندزدایی، استاندارد بودن محل پخت و توزیع نذورات و رعایت بهداشت فردی از دیگر مأموریت‌های اجرایی در این طرح نظارتی است.

وی عنوان کرد: در 3 سال اخیر با همراهی سمن‌های مردمی طرح نذر فرهنگی در جمع‌آوری پسماندهای پراکنده از خیابان‌ها اجرا شده که قابل قدردانی است و انتظار می‌رود که در جریان عزاداری‌های حسینی امسال نیز با تداوم این همراهی‌ها به پاکبانان، خادمان مساجد، هیأت‌های مذهبی و موکب‌ها کمک شود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید